Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. října 2020 18:57
Čas čtení 0:24
Dominik Vetrák

Borat je zpátky! Místo plavek má roušku a koronavirus chce zabít pánví. Podívej se na trailer pro pokračování legendárního filmu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pustit si ho můžeš už 23. října.

Po provokativní první části Borata přichází Sacha Baron Cohen po více než dekádě s pokračováním. Borat: Subsequent Moviefilm bude na Amazon Prime od 23. října.

Už dnes se však můžeš podívat na vtipný oficiální trailer. Nechybí nevhodné vtipy, tragikomické scény a Boratův nevšední pokus zabít koronavirus pánví. Sleduj upoutávku níže.

Doporučeno
Borat 2 bude mít premiéru už v říjnu. Sacha Baron Cohen nosil při natáčení neprůstřelnou vestu Borat 2 bude mít premiéru už v říjnu. Sacha Baron Cohen nosil při natáčení neprůstřelnou vestu 30. září 2020 10:55

Borat vydělal v roce 2006 v kinech 262 milionů dolarů a od té doby se stal kulturní ikonou a legendárním filmem, který je jednoduše třeba vidět. Snímek v roce 2007 nominovali na Oscara v kategorii Adaptovaný scénář a Cohenovi se za film podařilo získat i Zlatý Glóbus (Nejlepší herec – komedie/muzikál). Natáčení pokračování probíhalo v tajnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse