Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2020 16:44
Čas čtení 0:50
Dominik Vetrák

Poslední film Chadwicka Bosemana uvidíme koncem roku na Netflixu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Snímek se na Netflix dostane v prosinci.

Posledním filmem, který stihl Chadwick Boseman natočit před smrtí, bylo drama Ma Rainey's Black Bottom.

Děj se odehrává v 20. letech minulého století. Oscarová Viola Davis hraje postavu jménem Ma Rainey, muzikantku s velkým vlivem. Ma je ​​ochotna udělat vše pro to, aby prorazila ve světě hudby ovládaném bělochy. Chadwick Boseman je Levee, jazzový trumpetista ochotný potopit ostatní, aby naplnil své ambice.

Doporučeno
Filmy o Batmanovi byly vždy nezapomenutelné. Těchto 10 zajímavostí o nich ale (možná) ani netušíš Filmy o Batmanovi byly vždy nezapomenutelné. Těchto 10 zajímavostí o nich ale (možná) ani netušíš 29. srpna 2020 17:09

Ma Rainey's Black Bottom má na Netflixu premiéru 18. prosince. Níže se můžeš podívat na první obrázky. Traileru se zřejmě dočkáme ještě v říjnu, což je pro menší filmy od Netflixu neobvyklé. V případě posledního filmu Chadwicka Bosemana nás zřejmě čeká agresivnější reklamní kampaň.

Herečka Viola Davis vzpomíná, jak ho na place ovívali, starali se o něj a že herec už tehdy vypadal být unavený. Teprve po jeho smrti jí došlo, že se ho snažili trochu nabít energií, aby mohl dále pracovat.

Film má velmi zajímavé pozadí. Natočený je podle divadelní hry Augusta Wilsona. Podle jedné z jeho her natočil Denzel Washington i drama Fences, ve kterém hrál s Violou Davis. No a Denzel produkuje i Ma Rainey's Black Bottom, v němž mimo jiné hraje i Viola Davis. Mnozí možná víte, že právě Denzel pomohl Chadwickovi s finančními problémy dávno předtím, než se stal hollywoodskou hvězdou. Kruh se tak pěkně uzavírá.

Domů
Sdílet
Diskuse