Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2020 7:45
Čas čtení 0:40
Adam Novosad

Donald Trump se nakazil koronavirem. Zvládneme to společně, věří v příspěvku na Twitteru

NEWS
Uložit Uložené

Donald Trump zůstává v karanténě poté, co ho pozitivně testovali na koronavirus.

Donald Trump se nakazil koronavirem. Prezident Spojených států amerických nejdříve na svém Twitteru informoval o tom, že jeho blízká poradkyně Hope Hicks byla pozitivně otestována, a tak on i s první dámou Melanií Trump zůstávají v preventivní karanténě, zatímco očekávají výsledky svých testů.

V pátek ráno pak světu prostřednictvím Twitteru oznámil, že byl pozitivně otestován i on s Melanií. Svým fanouškům vzkázal, že se prezidentský pár okamžitě izoloval v karanténě a začal pracovat na svém zotavení. Status zakončil slovy, jak nákazu zvládnou všichni společně.

Americký prezident oslavil v tomto roce své 74. narozeniny, a tak patří do ohrožené skupiny lidí, u kterých dokáže koronavirus nadělat největší škody. V minulosti ho zlehčoval a původně dokonce odmítal nosit roušku, avšak v posledních měsících svůj přístup zmírnil.

Domů
Sdílet
Diskuse