Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2020 21:37
Čas čtení 0:50
Daniel Mikolášik

Dvouletá dcera Kylie Jenner nosí do školky Hermès aktovku za 12 000 dolarů. Fanoušci ji za to kritizují

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Mladá maminka nenechala v první školní den nic náhodě. Internet ji však za přehnaně drahý batoh pro malou školačku zkritizoval.

O tom, že rodina Kardashianek si žije v majestátním přepychu, není pochyb. Blahobyt dopřejí i svým ratolestem, především mladá maminka a influencerka Kylie Jenner, která své dceři Stormi Webster už stihla na narozeniny vybudovat vlastní zábavní park a zásobovat ji prvotřídními módními kousky.

Doporučeno
Kylie Jenner vybudovala své dceři k 1. narozeninám vlastní zábavní park. DJ Khaled jí daroval první Chanel kabelku Kylie Jenner vybudovala své dceři k 1. narozeninám vlastní zábavní park. DJ Khaled jí daroval první Chanel kabelku 10. února 2019 17:45

Jeden z nich jí věnovala i při příležitosti prvního školního dne. Dvouleté dcerce, kterou má s bývalým přítelem a raperem Travisem Scottem, totiž věnovala luxusní designérskou vychytávku v podobě růžové kožené „školní aktovky“ od francouzského módního domu Hermès.

Konkrétně jde o model Hermès Taurillon Clemence Kelly Ado Backpack a jeho cena se aktuálně pohybuje na úrovni 12 000 amerických dolarů, což je v přepočtu přes 270 tisíc korun. Kylie dcerku s batohem přidala i na Instagram ve videu, ve kterém na příjezdové cestě do garáže plné luxusních a sportovních vozů křičí „první školní den!“.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa (@itstormalobaby),

Množství lidí pod příspěvkem však kritizuje mladou multimilionářku, že takové rozmazlování a zbytečný luxus nevedou k ideální výchově dítěte. „Nemyslím si, že Stormi vůbec tuší, co za batoh má na sobě. Určitě by měla větší radost z aktovky s motivem pohádky Frozen,“ píše jedna z mnoha kritizujících pod videem na sociální síti.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

Domů
Sdílet
Diskuse