Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2020 12:22
Čas čtení 1:04
Vojtěch Vanda

Nik Tendovo party Tempo stoupá, když je kolem Ca$hanova Bulhar a Luca Brassi10x. Mezinárodní trio v novém klipu oslavuje život

HUDBA ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Čtvrtý klip z Restart & Lunazar je zde.

Zůstat svůj a nikdy se neměnit, korona nekorona. Golfové hřiště, kluby, party, holky. Nik Tendo ví, jak slavit. Aby ale měla party pořádné Tempo, je třeba mít k ruce parťáky, kteří ti stíhají. Dominik vsadil na Ca$hanovu Bulhara a slovenského Luca Brassiho10x, pro které, podle nového klipu, party není party, pokud se nejede celou noc. 

Doporučeno
Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly 9. června 2023 8:30

Už je to týden, co se fanoušci Nik Tenda mohou těšit z nové desky Restart & Lunazar. Dubnový Restart už znají fanoušci nazpaměť, avšak Lunazar, jakožto odvrácená a divoká stránka Dominika Citty, se objevila na streamovacích platformách teprve 2. října. Asi tě nepřekvapí, že právě Tempo patří k temperamentní stránce rapera z Milion+, a proto o ní slyšíš až nyní. 

Jestli od videa čekáš něco jiného než sličné děvy a party do noci, jsi na špatném místě. Noc je party, party jsou holky, a pokud někdo slaví narozeniny, například v půlce srpna, holka by se měla pořádně hýbat. Známé 50 Centovo pravidlo z tracku In Tha Club, které si Nik Tendo upravil k potěše sebe sama, se ujalo, a je nutno říct, že holky dělají všechno proto, aby se gentlemani měli jako v bavlnce.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

RESTART & LUNAZAR dnes o půlnoci včetně 2 remixů online na všech platformách ♾ ve 20:30 stream na twitch.tv/milionplus

Příspěvek sdílený Nik Tendo (@goldcigo),

Doporučeno
Viktor Sheen se vrací. Ohlašuje album Barvy a plní trendy cyberartovým videoklipem k tracku Poslední Přání Viktor Sheen se vrací. Ohlašuje album Barvy a plní trendy cyberartovým videoklipem k tracku Poslední Přání 8. října 2020 14:31

Už čtvrtý videoklip v pořadí (tři v rámci Restartu a jeden z Lunazaru) si vzali na starost flashfaker, Bekim Hoti a David Stachura, a je nutno dodat, že pokud ti nedělají dobře rychlé prostřihy, měl by sis dávat pozor. Video však určitě stojí za pozornost, jelikož je prokládáno nočními momentkami, VHS záběry, a co si budeme, hezkými pozadími.

Domů
Sdílet
Diskuse