Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2020 16:10
Čas čtení 0:35
Dominik Vetrák

Liberator experimentuje s revoluční animací. Film o hrůzách 2. světové války tě dostane už prvním trailerem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Válečný film podle skutečných událostí dorazí na Netflix během Dne válečných veteránů.

Netflix zničehonic vypustil do světa trailer pro skvěle vypadající celovečerní film The Liberator. Ten je vytvořen pomocí speciálního druhu animace, díky čemuž působí jako klasický, hraný celovečerní film, avšak „překrytý“ animací. Film bude rozdělen do 4 částí, které budou na Netflixu dostupné už 11. listopadu, tedy na Den válečných veteránů (Veterans Day).

Doporučeno
Drogová závislost a smrt otce. Ghostemane tě v novém albu Anti-Icon nechá nahlédnout do svého nejtemnějšího nitra (Recenze) Drogová závislost a smrt otce. Ghostemane tě v novém albu Anti-Icon nechá nahlédnout do svého nejtemnějšího nitra (Recenze) 25. října 2020 8:59

Animace vznikla díky nově vytvořené technologii s názvem Trioscope™ Enhanced Hybrid Animation. Kombinuje skutečně natočené a lidmi nahrané scény a CGI animaci. Animované záběry tak získávají na autentičnosti a divák se s nimi lépe propojí na emocionální úrovni.

Děj zachytí skupinu vojáků známých jako Thunderbirds během operace Avalanche. Spojenci se tehdy pokusili proniknout do fašistické Itálie a zasadit nepřátelům tvrdou ránu. Němce a Italy však jejich útok nepřekvapil a podařilo se jim ho odrazit. 4dílný seriál/film zobrazí útrapy obou stran, ale zaměří se hlavně na americké vojáky a jejich odhodlání zvítězit ve chvíli, kdy chtěli ustoupit už i velitelé.

Domů
Sdílet
Diskuse