Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2020 19:33
Čas čtení 0:48
Ondřej Jarůšek

Češka si zamilovala sexuální hračku, se kterou může mít orgasmus kdykoliv za pár minut. Poslechni si tyto intimní příběhy

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Bonusová epizoda podcastu Love is on the air je tady! Dnes pokračujeme v tématice orgasmů.

Odebírej nás na Spotify

Minulý týden jsme v našem pravidelném podcastu o vztazích Love is on the air otevřeli téma orgasmu. Probrali jsme například různé mýty, přišla řeč na šílené světové rekordy, přinesli jsme ti skoro 90minutový workshop pro muže i ženy, no a jelikož se toto téma setkalo s velkou odezvou, zůstaneme v této oblasti i dnes. 

Tentokrát však dostanou opět slovo naši posluchači a posluchačky, od kterých nám znovu přišla řada osobních příběhů. Z těch jako obvykle naše dvojice moderátorů doktorka Nikita a docent Zach vybrala ty nejlepší historky a právě těm je dnešní bonusová epizoda věnována. Pohodlně se proto usaď a užij si novou porci zábavy.

Doporučeno
Klitorální, vaginální, anální, mokrý nebo nekonečný. Jaké jsou typy orgasmu a opravdu je ve vztahu tak důležitý? Klitorální, vaginální, anální, mokrý nebo nekonečný. Jaké jsou typy orgasmu a opravdu je ve vztahu tak důležitý? 20. října 2020 16:45

O některých ženách se říká, že orgasmu nejsou schopné dosáhnout. Toto však ve svém příběhu vyvrací dívka, která si dlouhou dobu myslela, že do této skupiny patří i ona. Zkušenost s tím pravým partnerem ji však přesvědčila o opaku.

Ve svém příběhu dále vypráví, že s pomocí erotické pomůcky může mít nyní orgasmus kdykoliv jen chce. Ostatním dívkám, které mají problém orgasmu dosáhnout, vzkazuje, ať nezoufají, protože i pro ně existuje naděje.

Dalších příběhů však na tebe v nové bonusové epizodě čeká celá řada. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse