Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. listopadu 2020 11:56
Čas čtení 1:06
Vojtěch Vanda

Netflix nabídne předplacené karty. Koupíš je v Kauflandu, Bille, Penny nebo v drogerii DM

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Platební kartu můžeš odložit.

Americká streamovací služba Netflix se chystá uvést na český trh předplacené karty. Budou se prodávat ve velkých řetězcích supermarketů Billa, Penny nebo Kaufland, ale také v drogeriích DM nebo v trafikách. Karty si budeš moci předplatit za 400, 1000 a 4000 korun. Informuje Mediář.

Doporučeno
Nalezené tělo v oboře Hvězda patří pohřešované Nině. Muž spáchal sebevraždu Nalezené tělo v oboře Hvězda patří pohřešované Nině. Muž spáchal sebevraždu 10. listopadu 2020 10:37

Předplacené karty od Netflixu brzy zaplaví český trh. Stane se tak již 37. světovým trhem v pořadí, jenž tuto možnost bude nabízet. Ve stojanech si je můžeš zakoupit už v supermarketech Billa nebo trafice Geco, brzy se k nim připojí i řetězce Kaufland a Penny, Pepco, Expert nebo drogerie DM. Dohromady by mělo jít o 1500 míst, jež budou tuto službu nabízet.

Netflix prezentuje tuto možnost placení za nejnovější světové filmy a seriály jako snadnější způsob placení a doufá, že na jeho platformu přitáhne, díky své dostupnosti, více lidí.

Pokud si pamatuješ, jak se dříve dobíjely telefony kartou, použití pro tebe nebude žádný problém. Při zakoupení karty najdeš na zadní straně šestnáctimístný kód, který zadáš na webu. Jestli jsi nový uživatel, budeš požádán o založení nového účtu, avšak nebude nutné uvádět údaje z platební karty, jež dosud byla jediným způsobem, jak za službu platit. 

„Pokud už zákazníci účet na Netflixu mají, mohou i tak kód do svého účtu přidat, kredity z předplacené karty mají pak přednost před spárovanou platební kartou. Všechny poukazy je možné využít k nákupu libovolné varianty předplatného. Do jednoho účtu je zároveň možné přidat i několik kódů a kredit účtu si navýšit,“ uvádí Netflix.

Doporučeno
Snídaně z McDonald’s se konečně začne rozvážet. Zatím v Praze, Brně a Ostravě Snídaně z McDonald’s se konečně začne rozvážet. Zatím v Praze, Brně a Ostravě 10. listopadu 2020 11:19

Videotéka Netflix je služba, která nestojí na penězích za reklamu, ale na předplatném. Měsíční předplatné vyjde na 199 korun měsíčně. V České republice firma zakotvila zhruba před čtyřmi lety, asi před rokem začala nabízet k jednotlivým snímkům české titulky a dabing.

Domů
Sdílet
Diskuse