Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. listopadu 2020 7:43
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Tvůrci Extraction od Netflixu natočili další nekompromisní válečný film. Irácký SWAT v něm bojuje proti ISIS

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Mosul bude mít na Netflixu premiéru 26. listopadu.

Netflix uvolnil trailer pro svůj další akční film. Jmenuje se Mosul a uvidíme v něm agenty speciálního iráckého týmu SWAT, kteří jsou ochotni položit svůj život v boji proti teroristické skupině ISIS. Snímek natočili podle skutečného příběhu, kdy odvážní vojáci zachránili nezkušeného policistu Kawu (Adam Bessa).

Hned nato se přidá k týmu, ale začne zpochybňovat jejich motivace a činy. Navzdory tomu, že skupina čelí obrovské převaze, dojde k rozhodnutí zničit nepřátelskou základnu. Jak můžeš vidět v traileru, vůbec to nebudou mít jednoduché. Nepřítel má lepší výbavu a na každého člena týmu SWAT si může dovolit obětovat desítky vojáků.

Snímek režíruje Matthew Michael Carnahan, který napsal scénáře pro filmy jako Kingdom, World War Z, Dark Waters či Deepwater Horizon. Mosul bude jeho režijním debutem, ale zatím to vypadá velmi nadějně. Premiéry na Netflixu se dočkáme 26. listopadu.

Domů
Sdílet
Diskuse