Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2020 8:43
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

Kristen Stewart se před švagrovými musí tvářit, že s jejich dcerou nespí. Trailer romantického filmu Happiest Season nás okouzlil

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kristen Stewart a Mackenzie Davis září ve skvěle vypadající romantické komedii.

O tomto filmu posloucháme už dva roky. Po dlouhém čekání jsme se konečně dočkali traileru a velmi potěšující zprávy. Romantická komedie Happiest Season dorazí na Hulu už 25. listopadu. Velká škoda, že jsme se o tom nedozvěděli dříve. Takto skvěle vypadající film by se určitě objevil v našem výběru 10 nejočekávanějších filmů a seriálů na streamovacích službách.

Doporučeno
Recenze: Vyloupnuté oko, potoky krve a explicitní nahota. Possessor není pro diváky se slabším žaludkem Recenze: Vyloupnuté oko, potoky krve a explicitní nahota. Possessor není pro diváky se slabším žaludkem 7. listopadu 2020 17:33

Hlavní roli ztvárnila skvělá Kristen Stewart v roli Abby. Ta se chystá požádat svou přítelkyni Harper (Mackenzie Davis) o ruku, a to před její rodinou. Háček je v tom, že konzervativní rodiče nevědí o její orientaci. Harper se jim to bojí říct, přičemž tvrdí, že Abby je sirotek, kterému pomáhá postavit se na nohy. To má za následek řadu vtipných, ale i smutných a emotivních situací.

Domů
Sdílet
Diskuse