Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2020 20:03
Čas čtení 0:48
Dominik Vetrák

Amber Heard odmítá odstoupit z role Meer v Aquamanovi 2. Lidé dožadující se jejího odchodu jsou podle ní zaplacení

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zdá se, že Warner Bros. nebude roli Meer z Aquamana 2 přeobsazovat a nadále ji bude ztvárňovat Amber Heard.

Minulý týden Johnny Depp oznámil, že ho studio Warner Bros. požádalo, aby odstoupil z role Grindelwalda ve Fantastických zvířatech 3. Roli přeobsadili jiným hercem, a to kvůli Deppovu soudu s bulvárem, který uznal, že bil svoji ženu. Depp už pro tyto problémy ztratil roli Jacka Sparrowa v Pirátech z Karibiku, a zdá se, že už úplně ztratil i své postavení v Hollywoodu. 

Fanoušci se tedy na truc dožadovali, aby skončila i Amber Heard. Herečka a bývalá manželka Johnnyho Deppa totiž zdaleka není andílek a údajně byla i ona násilná.

Doporučeno
Milion fanoušků žádá, aby Amber Heard vyškrtli z Aquamana 2. Chtějí, aby o roli přišla jako Johnny Depp ve Fantastických zvířatech Milion fanoušků žádá, aby Amber Heard vyškrtli z Aquamana 2. Chtějí, aby o roli přišla jako Johnny Depp ve Fantastických zvířatech 12. listopadu 2020 15:04
Domů
Sdílet
Diskuse