Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2020 10:53
Čas čtení 0:43
Viktor Kniš

8letá slovenská raperka Lil ASH trhá fejkové bankovky. Nahrála hymnu o skladkostech s duhovými vlasy jako Tekashi

HUDBA
Uložit Uložené

Lil ASH je po pár týdnech zpět s novou skladbou.

Nejmladší slovenská raperka Lil ASH se vrací po debutové skladbě s novinkou Candy, kterou věnovala v první řadě sladkostem. Jde o typickou newschool záležitost, kterou však autor textu Sak10Denz přizpůsobil 8leté Lil ASH na míru tak, aby byla adekvátní jejímu věku. Písničku věnovala skladkostem a zároveň v ní mladá raperka odkazuje na několik událostí z posledních týdnů.

Vyjadřuje se k 500eurovým bankovkám v klipu i velkému úspěchu debutové skladby s názvem Najmladšia. Skladba měla za pár dní 100 tisíc zhlédnutí a množství pozitivních, ale i negativních komentářů.

Doporučeno
Novému albu Senseye chybí pořádný hit. Za debutem Bratan zaostává (Recenze) Novému albu Senseye chybí pořádný hit. Za debutem Bratan zaostává (Recenze) 21. listopadu 2020 11:47

„Ano, negativní komentáře k rapu patří, ale takový nával nenávisti vůči 8leté dívce, která udělala song za účelem zábavy, jsme skutečně nečekali. Mnoho lidí píše komenty i vůči nám, že se chceme jako rodiče ,nabalit' na naší dceři, což je samozřejmě nesmysl,“ řekl pro Refresher v rozhovoru otec 8leté Lil ASH.

Zároveň prozradil, že pokud by to bylo nutné, jako rodič by zakročil. „Kdyby měla příznaky, že si, jak se říká ,ulítla', nemám problém jí zatrhnout i rap a její sen tak odložit na později. Zatím by trénovala v soukromí,“ říká otec Lil ASH.

Domů
Sdílet
Diskuse