Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2020 19:14
Čas čtení 0:50
Lukáš Čelka

Novinář byl v šoku, když se ocitl uprostřed důvěrného online jednání ministrů Evropské unie

NEWS
Uložit Uložené

Ministři by si měli dávat pozor, co všechno odhalí ve svých postech.

Nizozemskému televiznímu novináři z kanálu RTL Nieuws se podařilo připojit k důvěrné videokonferenci ministrů obrany Evropské unie. Prostor na to mu nechtěně vytvořila nizozemská ministryně obrany, která omylem zveřejnila část přístupových údajů na svém Twitteru. Šikovnému novináři tedy stačilo uhodnout pouze ostatní údaje a už byl na konferenci, informoval o tom portál iDnes.

Doporučeno
Strýc jim zemřel na koronavirus. Rodina proto vytvořila ochranný štít, aby se mohla v těžkých časech alespoň obejmout Strýc jim zemřel na koronavirus. Rodina proto vytvořila ochranný štít, aby se mohla v těžkých časech alespoň obejmout 21. listopadu 2020 20:35

Viditelně překvapený z toho byl i sám novinář Daniel Verlaan, který ministrům zamával přes kameru, když si uvědomil, že je nevítaným hostem zasedání. „Víte, že jste vstoupil do tajné konference?“ zeptal se vetřelce očividně rozladěný šéf Unijní diplomacie Josep Borrell.

Domů
Sdílet
Diskuse