Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2020 18:44
Čas čtení 0:31
Daniel Mikolášik

VIDEO: Jeden ze zaměstnanců letiště byl pozitivní na COVID-19. Personál se vzbouřil proti testování a převálcoval zdravotníky

ZAJÍMAVOSTI KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Zaměstnanci se obávali případného pozitivního testu, což by okamžitě znamenalo povinnou čtrnáctidenní karanténu.

V Šhanghaji musel zdravotní personál uklidňovat několik desítek zaměstnanců Mezinárodního letiště Šanghaj-Pchu-tung, ale marně. Na letišti vznikl takový chaos, že lidé doslova převálcovali testující zdravotníky v bílých kombinézách.

Doporučeno
Jak si zajistit správné pracovní prostředí? Home office může být záludnější, než si myslíš Jak si zajistit správné pracovní prostředí? Home office může být záludnější, než si myslíš 24. listopadu 2020 14:03

Jak informují Sky News, nepokoje nastaly poté, co se u jednoho ze zaměstnanců letiště prokázal pozitivní test na koronavirus. Úřady proto nařídily, aby se otestoval celý personál letiště, protože nebylo jasné, kdo všechno se stihl nakazit.

Stovky zaměstnanců se zdravotníci snažili dotlačit na parkoviště, kde měli v plánu otestovat každého z nich. To se jim však nepodařilo, protože rozzlobený dav se obával případného pozitivního testu, což by okamžitě znamenalo povinnou čtrnáctidenní karanténu.

Domů
Sdílet
Diskuse