Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2020 12:34
Čas čtení 0:44
Viktor Kniš

Když ty jsi nová vlna, tak Gleb je oceán. S Otisem freestyleují první ligu

HUDBA
Uložit Uložené

Gleb vydává další pokračování své série FRISTAJLYN, v rámci níž mu záda kryje i Otis z H16.

Glebovi chybí koncerty přesně tak, jako jeho kolegům, a tak vymyslel zajímavý způsob, jak během aktuální nelehké situace zabavit sebe, ale i fanoušky. V rámci série FRISTAJLYN ukazuje své schopnosti mimo studio a bez jakýchkoliv efektů. Zároveň si zve i hosty, přičemž v nejnovějším třetím pokračování mu záda kryje Otis z H16.

Doporučeno
Nejprve drogy a vášnivý sex, výčitky a zlomená srdce až později. Calin vylil své Svědomí na papír (Recenze) Nejprve drogy a vášnivý sex, výčitky a zlomená srdce až později. Calin vylil své Svědomí na papír (Recenze) 25. listopadu 2020 16:08

Oba dokázali, že jako správní MCs zvládají i disciplínu freestyle rapu. Nejde přitom o battle formát, který patří mezi ty nejpopulárnější. O beat se v tomto případě postaral dvorní Komander.

„Definic freestyleu je mnohem více, než je v našich končinách známé. V 80's to byly předem napsané texty bez konkrétního tématu, které jsi mohl kdekoliv a kdykoliv použít, později se začal termín freestyle používat i při rapování z hlavy a vymýšlení rýmů za pochodu (to je forma která je veřejnosti známá nejvíce),“ upřesňuje Gleb pod videem na YouTube. 

Domů
Sdílet
Diskuse