Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2020 14:32
Čas čtení 0:28
Tereza Šnajdrová

Senior napadl druhého francouzskou holí před supermarketem v Praze. Skončil v nemocnici

NEWS
Uložit Uložené

Pře dvou seniorů v Praze skončila napadením francouzskou holí. Zraněný musel být převezen do nemocnice.

Předvánoční doba v kombinaci s koronavirovou situací může být pro mnoho z nás stresující a bohužel se občas stane, že někomu ujedou nervy. K takovému případu vyjížděli v pondělí dopoledne záchranáři, když hádka mezi dvěma seniory před jedním z pražských supermarketů vyvrcholila napadením francouzskou holí. Novinky informovaly o tom, že jeden zraněný musel být převezen do nemocnice.

Doporučeno
Myslivec na honu postřelil svého kolegu nejméně 17 broky. Mířil na zajíce Myslivec na honu postřelil svého kolegu nejméně 17 broky. Mířil na zajíce 7. prosince 2020 12:25

Dva senioři se pohádali kvůli parkovacímu místu, jenž si oba nárokovali. Vše pak vyvrcholilo napadením francouzskou holí, kterou jeden druhého udeřil do hlavy. Zraněný musel být následně převezen do nemocnice.


Po ošetření byl jeden z aktérů převezen s podezřením na otřes mozku a tržnou ranou pod okem do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze,“ okomentoval případ šéf řevnických záchranářů z Trans Hospitalu PLUS Bořek Bulíček. Případ bude nyní řešit také policie.

Domů
Sdílet
Diskuse