Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2020 20:54
Čas čtení 0:28
Adam Novosad

Slovensko čeká na Vánoce lockdown, rozhodl o tom krizový štáb

NEWS SLOVENSKO
Uložit Uložené

Na veřejnost unikají nové informace o vánočním lockdownu na Slovensku.

Ústřední krizový štáb Slovenské republiky se dnes ve večerních hodinách dohodl na vánočním lockdownu. I když premiér Igor Matovič odmítl novinářům vysvětlit, co bude lockdown obnášet, kdy začne a jak dlouho bude trvat, zdroje zevnitř Ústředního krizového štábu potvrzují, že lockdown by měl začít 21. prosince, uvádí Denník N. Zřejmě by mohl od 21. prosince trvat až tři týdny.

Doporučeno
Rusové se po očkování vakcínou proti koronaviru nesmí opít celých 42 dní. Alkohol by jim mohl narušit tvorbu imunity Rusové se po očkování vakcínou proti koronaviru nesmí opít celých 42 dní. Alkohol by jim mohl narušit tvorbu imunity 8. prosince 2020 16:36

Zatím však stále není jasné, které prodejny zůstanou otevřené a co lidem vláda zakáže a umožní. Naši sousedi mohou jen odhadovat, zda nakonec úřady přistoupí i k omezení nebo rovnou zákazu cestování mezi okresy.

V této chvíli předpoklady hovoří o tom, že v lockdownu budou zavřeny všechny obchody kromě těch, které prodávají zboží na každodenní spotřebu.

Otevřené tak pravděpodobně zůstanou obchody s potravinami, drogerie či lékárny.

Domů
Sdílet
Diskuse