Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2020 22:04
Čas čtení 1:12
Dominik Vetrák

Cyberpunk 2077 je nejrychleji prodávanou PC hrou vůbec. Celkově si hru předobjednalo 8 milionů hráčů, většina digitálně

TECH
Uložit Uložené

Užíváš si už Night City i ty?

Jen před pár dny se Blizzard radoval z toho, že jejich expanze pro World of Warcraft s názvem Shadowlands prodala více než 3,7 milionu kopií. Hra se tak automaticky stala nejprodávanější počítačovou hrou v rámci předobjednávek a prodejů z prvního dne. Prvenství jim však dlouho netrvalo.

CD Projekt Red totiž oznámilo, že se jim podařilo zaregistrovat až 8 milionů předobjednávek pro Cyberpunk 2077. Futuristická RPG hra překonala hned několik rekordů.

Doporučeno
Jiří Ignác Laňka z URNA: Pokud se tým dostane do střetu s teroristy, tak nikdo na ženu nebude brát ohledy (Rozhovor) Jiří Ignác Laňka z URNA: Pokud se tým dostane do střetu s teroristy, tak nikdo na ženu nebude brát ohledy (Rozhovor) 8. prosince 2020 16:03

Na Steamu ji v den vydání hrálo souběžně více než milion hráčů a hra měla dokonce o milion více předobjednávek než GTA V. V době vydání GTA V však byla doba úplně jiná, takže se to objektivně srovnávat nedá.

Domů
Sdílet
Diskuse