Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. prosince 2020 9:42
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

Neměl jsem, prodal jsem, seděl jsem, vzkazuje Loko Loko. Když nemá co říct, řekne to olovem

HUDBA
Uložit Uložené

Loko Loko dokazuje pozici jednoho z nejaktivnějších slovenských raperů.

Slovenský raper Loko Loko se hlásí o slovo další sólovou novinkou s názvem City of God. I když velkou část života strávil podle vlastních slov v zahraničí, po odsouzení a následném odsedení si trestu se vrátil do Bratislavy. Právě slovenské hlavní město považuje Loko za „město bohů“. Nechybí ani patřičný videoklip z ulic od Danpingdona, již tradičně v ikonické kukle. O hudební prodkuci se postaral Die For. 

Loko patří mezi nejaktivnější slovenské rapery, v letošním roce už vydal i projekt Plexisklo a následně album Tigre. 

Nadále pracuje i na nových singlech a vedle toho jeho fanoušci na Instagramu sledují „přestřelku“ s bývalým kolegou Daweedem Hustlem.

Doporučeno
Loko Loko: Do vězení jsem došel, jako kdybych byl ze základní školy a vyšel jsem odtud jako s doktorským titulem (Rozhovor) Loko Loko: Do vězení jsem došel, jako kdybych byl ze základní školy a vyšel jsem odtud jako s doktorským titulem (Rozhovor) 3. června 2020 10:41

Loko i v tomto případě odkazuje na svou kriminální minulost, upozorňuje ale, že dnes se věnuje už jen legálnímu byznysu. „Já jsem se ve vězení naučil hodně z jiných odvětví kriminality, vše, co jsem nedělal. Byli tam se mnou pasáci, nebo ti, kteří dělali kidnapping. Byli tam i tací, kteří obchodovali s ženami a právě od těchto všech jsem se naučil, jak se to dělá. V teorii, samozřejmě. I když to má fungovat jako resocializace, ale nemyslím si, že to tak nutně funguje, když jsi s těmi lidmi tam, kde jsem byl já,“ prozradil v našem rozhovoru Loko Loko.

Domů
Sdílet
Diskuse