Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2020 7:24
Čas čtení 0:53
Jakub Paulík

Tom Cruise křičel na lidi na place během natáčení, protože porušovali opatření. Vulgárně jim vynadal a vyhrožoval vyhazovem

NEWS KORONAVIRUS TOM CRUISE
Uložit Uložené

Tom Cruise se při pohledu na porušování pravidel nedokázal ovládnout.

Slavný herec Tom Cruise si velmi dobře uvědomuje, že koronavirus výrazně zasáhl i do oblasti kinematografie. Pandemie mimo jiné dočasně přerušila i natáčení nové části Mission: Impossible. Proto od lidí na place vyžaduje bezchybné dodržování protipandemických opatření.

Podle webu BBC s odkazem na nahrávku od The Sun měl nedávno spatřit dva zaměstnance, kteří na place nedodržovali stanovený rozestup, a tak jim pořádně vynadal. Zdroje z místa natáčení pro Variety a Reuters potvrdily autentičnost nahrávky.

Doporučeno
10 zajímavostí o Tomu Cruisovi. Toto jsi o něm (možná) nevěděl 10 zajímavostí o Tomu Cruisovi. Toto jsi o něm (možná) nevěděl 3. července 2020 14:35

„Chceme zlatý standard. V Hollywoodu znovu povolili natáčet, protože v nás věří a věří v to, co děláme. Po nocích telefonuju se zk**veným studiem, s pojišťovnami, s producenty, kteří nás uvádějí jako příklad. Vytváříme tak tisíce pracovních příležitostí, vy zk**vysyni! Už nikdy nechci nic takového vidět, nikdy!“ křičel na nahrávce Tom Cruise.

Domů
Sdílet
Diskuse