Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. prosince 2020 10:53
Čas čtení 0:35
Viktor Kniš

Osmiletá Lil ASH má ve škole rapu samé jedničky, fotí se s ní starší spolužačky. Na sobě má Gucci

HUDBA
Uložit Uložené

Mladá rapperka Lil ASH vydává novinku s názvem INI MINI MANI MOU. Hudbu jí dělal Special Beatz.

Osmiletá rapperka Lil ASH vydala novou skladbu. Hudební produkci jí tentokrát doplnil známý Special Beatz a výsledkem je již tradičně zejména reprezent záležitost o tom, jak je Ashley nejlepší raperkou na Slovensku. Už tradičně má Lil ASH v klipu i kamarádky a popíjejí colu jako Cardi B.

Doporučeno
Nechceme se napakovat, chceme dceru podpořit v hudebním snu, říká otec osmileté raperky Lil ASH (Rozhovor) Nechceme se napakovat, chceme dceru podpořit v hudebním snu, říká otec osmileté raperky Lil ASH (Rozhovor) 1. listopadu 2020 15:30

I když je jí teprve 8 let, její první vlastní skladbu už sdíleli Separ, Pil C i Aless. Mladá slovenská rapperka Lil ASH je teprve třeťačka na základní škole, její debutový počin však zaznamenal za prvních pár dní 100 tisíc zhlédnutí. I když její rodiče bojovali i s negativními komentáři, mají jasno v tom, jak své dítě vychovávat.  

„Kdyby měla příznaky, že si, jak se říká ‚ulétá‘, nemám problém jí zatrhnout i rap a její sen tak odložit o několik let později,“ uvádí v našem rozhovoru otec malé Ashley, který nám poodhalil pozadí tvorby, ale i instagramových fotek, kde Lil ASH pózuje se zbraní a luxusním Mercedesem.

Domů
Sdílet
Diskuse