Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2020 15:15
Čas čtení 0:34
Dominik Vetrák

Rami Malek a Denzel Washington chytají šíleného sériového vraha Jareda Leta

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

The Little Things se do kin dostane už koncem ledna.

Trojice geniálních herců a krimi thriller s pořádně dusivou atmosférou. The Little Things by mohlo být o ponících, ale trailer s Jaredem Letem, Denzelem Washingtonem a Ramim Malekem by i tak zaujal každého z nás.

Doporučeno
10 nejočekávanějších komiksových a sci-fi filmů roku 2021 10 nejočekávanějších komiksových a sci-fi filmů roku 2021 18. prosince 2020 14:30

Děj snímku The Little Things se zaměří na policistu, který jako šerif v malém městečku ve Washingtonu úspěšně vyšetřuje kriminální případy již 15 let, ale stále se nedočkal povýšení (Denzel Washington). Jednoho dne ho nadřízení pošlou do Los Angeles pro sběr důkazů.

Zamotá se tam však do hledání sériového vraha, který zabíjí dívky (podezírají postavu hranou Jaredem Letem). Washingtonův šerif spojí síly s vyšetřovatelem v podání Ramiho Maleka. Kromě hledání vraha se však z šerifovy minulosti začínají vynořovat nepříjemné vzpomínky, které mohou ohrozit více než jeho případ.

Domů
Sdílet
Diskuse