Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. prosince 2020 16:34
Čas čtení 1:03
Adam Novosad

Tento rok byl těžký, promluvil k fanouškům Johnny Depp po delší odmlce. Věří, že ho čeká hezčí budoucnost

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herec prožíval náročné chvíle po verdiktu soudu, který uvedl, že bil svoji ženu.

Johnny Depp letos prohrál soudní spor s britským bulvárem, který uvedl, že bil svoji ženu. U soudu proti němu svědčila bývalá partnerka Amber Heard a na povrch vyplavaly ty nejintimnější detaily z jejich společného života. 

Soud rozhodl, že dokazování prokázalo domácí násilí, kterého se Johnny Depp dopouštěl, a tak se mu pomalu začala hroutit kariéra. Připravili jej o roli Grindelwalda ve filmech Fantastická zvířata a obvinění z domácího násilí ho údajně stála i roli v sérii Pirátů z Karibiku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Johnny Depp (@johnnydepp)

Od listopadového rozsudku ve Velké Británii se Johnny Depp fanouškům příliš nehlásil. Jednou k jim promluvil v krátkém vyjádření na Instagramu, kde poděkoval za podporu a prohlásil, že verdikt soudu nepovažuje za bod, který bude definovat jeho kariéru, ale od té doby přidal jen jeden propagační příspěvek. Krátce před koncem roku 2020 se však zmohl na několik slov.

Domů
Sdílet
Diskuse