Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2021 6:44
Čas čtení 1:15
Dominik Vetrák

Rychle a zběsile 10 bude rozděleno na dva filmy, které uzavřou hlavní sérii

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Následující 3 filmy ze série budou poslední, než se tvůrci pustí do spin-offů.

Entertainment Weekly vyzpovídalo Vina Diesela, hlavní hvězdu a producenta série Rychle a zběsile. Dozvěděli jsme se, že 10. díl bude skutečně posledním v hlavní sérii. Rozdělený bude na dvě části, které by se měly natáčet najednou. Vzhledem k tomu, že Rychle a zběsile 9 (Fast 9) bylo odloženo z dubna 2020 na květen 2021 (a pravděpodobně ho odloží ještě jednou), tak do konce série uvidíme ještě tři filmy.

Vin Diesel dále zmínil, že o 10. díle jako o konci série se bavili ještě s Paulem Walkerem v letech 2012 a 2013 (Walker zemřel v listopadu 2013). Rychle a zběsile 9 už má venku i první, zcela šílený trailer, ale Vin Diesel slibuje, že v trailerech zdaleka neodhalí vše, na co se diváci v kinech mohou těšit.

Doporučeno
Recenze: Pieces of a Woman Recenze: Pieces of a Woman 11. ledna 2021 20:22

My už víme, že se s největší pravděpodobností postavy dostanou i do vesmíru. Těžko říct, jak chtějí v dalších 3 dílech překonat cestu do vesmíru, ale velmi rádi se necháme překvapit. 

Domů
Sdílet
Diskuse