Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2021 15:15
Čas čtení 1:20
Dominik Vetrák

Godzilla vs. King Kong! Epický trailer láká na nejočekávanější souboj roku, který uvidíme i v kinech

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Premiéry se v kinech a na HBO Max dočkáme koncem března.

Warner Bros. konečně ukázalo první záběry z Godzilla vs. King Kong. Snímek měl původně do kin přijít v květnu, ale studio rozhodlo všechny své letošní počiny uvést souběžně s kinopremiérou i na své streamovací platformě HBO Max. V obou případech se tedy blockbusteru dočkáme 26. března 2021.

A že se bude na co těšit, zvláště v případě, že se ti podaří dostat se do kina. V pokračování filmů Godzilla, Godzilla: King of the Monsters a Kong: Skull Island se totiž dočkáme souboje dvou nejznámějších a nejikoničtějších filmových příšer.

Doporučeno
10 otázek a odpovědí, které máme po 3 epizodách WandaVision. Co se ve skutečnosti děje s falešným světem? 10 otázek a odpovědí, které máme po 3 epizodách WandaVision. Co se ve skutečnosti děje s falešným světem? 23. ledna 2021 15:30

Zdá se, že Godzillu něco ovládá, respektive negativně ovlivňuje její chování. Lidstvo si s ní neví rady, a tak sáhne po jediném řešení. Godzille se dokáže postavit jen King Kong. Převezou ho tedy z ostrova lebek do USA, ale ještě předtím se dočkáme souboje v oceánu. K převozu Konga použijí mladé děvčátko, které s ním nějakým způsobem dokáže komunikovat.

V originální verzi a následně i ve filmech jde vždy o dospělou ženu, do které se Kong zamiluje. Vítáme tedy změnu v rodičovskou lásku či potřebu chránit malé děvčátko. Odhadujeme, že Kong v souboji s Godzillou zvítězí, ta se následně vzpamatuje a společně se postaví proti skutečnému záporákovi.

Toho sice trailer ještě neukázal, ale určitě půjde o pořádný kus monstra, možná opět pocházejícího z vesmíru. Nakonec, stále úplně nevíme, co jsou monstra žijící na Zemi zač, jak se zde objevila a jaká je jejich minulost.

Domů
Sdílet
Diskuse