Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2021 12:12
Čas čtení 1:08
Tereza Šnajdrová

Noční mejdan v Teplicích: Kmotr Benda, gólman Hnilička, Šlégr či Paroubek porušili snad všechna opatření

NEWS ANDREJ BABIŠ KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Některé známé osobnosti mají stále pocit, že vládou přijatá opatření v souvislosti s šířením koronaviru se na ně nevztahují.

Skandálů, kdy se někteří z politiků nebo jiných známých osobností, rozhodli nerespektovat vládou přijatá opatření proti šíření koronaviru, jsme již od začátku pandemie zaznamenali hned několik.

O ten dost možná největší se však nyní postaral kmotr Petr Benda, který se rozhodl uspořádat ve svém hotelu v Teplicích narozeninový mejdan, na kterém nechyběl ani jeho kamarád Jiří Paroubek, Babišův muž Milan Hnilička (za ANO) nebo třeba místopředseda Rady ČT Jiří Šlégr, informuje Blesk.

Doporučeno
Respirátory FFP2 zdarma: Rakouské supermarkety je budou od pondělí rozdávat milionům zákazníků Respirátory FFP2 zdarma: Rakouské supermarkety je budou od pondělí rozdávat milionům zákazníků 24. ledna 2021 18:06
Domů
Sdílet
Diskuse