Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2021 16:49
Čas čtení 1:04
Adam Novosad

Bernie Sanders se směje memes, které o něm vznikají. K ženám ze Sexu ve městě či Conoru McGregorovi výborně zapasoval

NEWS
Uložit Uložené

Americký senátor vzbudil na inauguraci nového prezidenta více pozornosti než samotná hlava státu.

Americký senátor Bernie Sanders se minulý týden zúčastnil inaugurace nového prezidenta Joea Bidena. Vzorně seděl na židli s odstupem od ostatních pozvaných hostů, na tváři měl nasazenou roušku a měl překřížené nohy i ruce, na kterých měl navlečené velké palčáky

Netrvalo dlouho a internet se na vtipné póze senátora začal bavit. Nepřítomný výraz a celkově způsob, jakým Sanders seděl, vyprovokoval řadu obrázků a fotomontáží, díky kterým se dostal k ženám z legendárního Sexu ve městě, do oktagonu ke Conoru McGregorovi, na lavičku vedle Foresta Gumpa, ale i do celé řady českých meme obrázků.

Bernie Sanders nyní na šíření memes zareagoval, když přijal pozvání do talkshow Setha Meyerse. Ten ho v prvních minutách vyzpovídal právě o tom, zda fotomontáže zaregistroval a zda se na nich i zasmál. Když mu moderátor ukazoval obrázek, kde sedí vedle hereček ze Sexu ve městě, Sanders se s chutí zasmál a konstatoval, že mu je asistenti ukazují.

Domů
Sdílet
Diskuse