Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. ledna 2021 21:08
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Michael B. Jordan by se rád vrátil. Stane se z něj v pokračování nový Black Panther?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hollywoodský herec tvrdí, že je zde vždy možnost, jak by se jeho postava mohla vrátit.

Na konci Black Panthera zemřel Killmonger hraný Michaelem B. Jordanem. Jeden z nejlepších marveláckých záporáků byl v komunitě a mezi diváky velmi oblíbený, a tak mnozí doufali, že ho Marvel nějakým způsobem oživí.

Po smrti Chadwicka Bosemana jako herce pro postavu Black Panthera si mnoho lidí přálo, aby ho nahradil právě Jordan. Koneckonců se ve filmu Killmonger i na chvíli stal ochráncem a králem Wakandy.

Doporučeno
Únor nám v karanténě zpříjemní očekávané filmy od Netflixu a HBO. Uvidíme Toma Hankse, Zendayu či Toma a Jerryho Únor nám v karanténě zpříjemní očekávané filmy od Netflixu a HBO. Uvidíme Toma Hankse, Zendayu či Toma a Jerryho 29. ledna 2021 13:39

Samozřejmě, jeho charakter, motivace a cíle by se musely změnit, ale to by nebylo těžké. Také by nebylo těžké přivést ho zpět k životu. Marvel si totiž hraje s alternativními realitami, cestováním v čase a vším možným, takže je návrat Killmongera zcela reálný. Potvrdil to i samotný herec v rozhovoru pro People.

Společně s ostatními herci vytvořili silnou partu a chybí mu. Navíc ho se značkou spojuje Chadwick Boseman, se kterým byl dobrý přítel. Jordan je kvalitní herec a v rámci Marvel Cinematic Universe představil úžasnou postavu. Lepšího náhradníka za Bosemana a jeho T'Challu neznáme. Sám by se do tohoto světa rád vrátil, takže se nediv, pokud se tak v dohledné době skutečně stane.

Domů
Sdílet
Diskuse