Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. února 2021 11:28
Čas čtení 0:47
Tereza Šnajdrová

Natálka ze Svatby na první pohled má obavy: V 15 letech nafotila nahé fotky, teď se je prý někdo snaží prodat

NEWS
Uložit Uložené

Účastnice oblíbené reality show se bojí úniku fotek do médií.

Natália Mykytenko se zviditelnila účastí v reality show Svatba na první pohled, kde uzavřela symbolický sňatek s produkčním Františkem. Ačkoliv její manželství nevyšlo, díky účinkování v pořadu televize Nova se o Natálii začala zajímat média a její instagramový účet je den ode dne větší. Nyní se ale ukázalo, že blonďatá zubní asistentka v 15 letech nafotila nahé snímky a obává se, aby neunikly do bulvárních plátků, informuje Super.cz.

Doporučeno
Do druhé řady se rozhodně nepřihlásím. Už nemám důvod, říká František ze Svatby na první pohled (Rozhovor) Do druhé řady se rozhodně nepřihlásím. Už nemám důvod, říká František ze Svatby na první pohled (Rozhovor) 16. prosince 2020 21:40

Bylo mi patnáct let, byla jsem zamilovaná, byl to můj první vztah. V patnácti letech jsme naivní, hloupé a zamilované, děláme pro kluky všechno, co řeknou. Ano, existují hanbaté fotky. Myslela jsem, že zůstanou jen v telefonu mého bývalého partnera. Fotky jsem nikomu neposílala,“ prozradila Natália.

Domů
Sdílet
Diskuse