Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2021 6:31
Čas čtení 1:19
Dominik Vetrák

První fotky z natáčení Thor: Love & Thunder. Thor a Star-Lord mají nové kostýmy i účesy

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Thor 4 se do kin dostane příští rok.

DailyMail se podařilo získat pár fotek z natáčení Thor: Love & Thunder, které v současnosti probíhá v Austrálii, domovské zemi Chrise Hemswortha. Herec si ve smlouvě zřejmě uplatňuje, aby se natáčelo „u něj doma“. Záběry z natáčení nám prozrazují, že Thor a Star-Lord mají nové účesy i kostýmy.

Možná jsi zapomněl, že někteří členové Strážců galaxie se objeví ve čtyřce Thora. Potvrzeni jsou Star-Lord a Nebula, ale je možné, že se ve snímku objeví všichni, obzvláště Groot a Rocket Raccoon, protože si tyto postavy celkem sedly v Avengers: Infinity War.

Doporučeno
Tereza Těžká o polyamorii: Dělá mi radost, když vidím že Honza s Áňou leží na gauči, koukají na film a sbližují se (Rozhovor) Tereza Těžká o polyamorii: Dělá mi radost, když vidím že Honza s Áňou leží na gauči, koukají na film a sbližují se (Rozhovor) 1. února 2021 12:41

Mnozí byli zvědaví, jak bude vlastně vypadat Thor. V Endgame totiž přibral a stal se z něj Fat Thor. Některým divákům nový design sedl, jiným se nelíbil. Fotky z natáčení ale naznačují, že Thor mezi událostmi Endgame a Thor: Love & Thunder pořádně zhubl a dostal se zpět do doslova božské formy.

Není vyloučeno, že v průběhu snímku uvidíme několik časových období a ukáže se i Fat Thor, ale zřejmě šlo jen o jednorázový design a Thor už bude zase a natrvalo vysportovaný. Nám by se například líbilo, kdyby se nový Thor podobal aspoň trochu tomu, jak působil na konci Endgame – měl tehdy trochu vikinský design.

Hlavního záporáka si zahraje Christian Bale. Půjde o postavu jménem Gorr the God Butcher. Poprvé se objevil v komiksu z roku 2012. Jeho cílem je zabít všechny bohy, kteří nezabránili smrti jeho rodiny.

Součástí filmu mají být i postavy Valkyrie (Tessa Thompson) a Jane Foster (Natalie Portman). Ta má po vzoru komiksů převzít identitu Thora. Premiéra je naplánována na 6. května 2022. Režíruje ho opět Taika Waititi, který napsal i scénář.  

Domů
Sdílet
Diskuse