Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2021 19:01
Čas čtení 1:17
Tereza Šnajdrová

Děti reagují na Yzomandiase: To, že si asi nečistí zuby, není ideální zvýrazňovat

NEWS ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Televize Seznam do projektu, v němž děti reagují na určité osoby či události, zahrnula rapera Yzomandiase.

Seznam Televize se nechala inspirovat YouTube kanálem REACT, na němž děti, senioři, ale i studenti reagují na určité události či osobnosti, které jsou nyní populární. V jednom z dílů pak dětem ukázala rapera Yzomandiase, jehož zlaté grillz některým připomínaly rovnátka a jiným třeba i špinavý chrup.

Doporučeno
Yzomandias nemá ženu a dvě děti, přesto si myslí, že je Rodinnej typ. Když nebyli rodiče, starali jsme se o sebe navzájem, rapuje Yzomandias nemá ženu a dvě děti, přesto si myslí, že je Rodinnej typ. Když nebyli rodiče, starali jsme se o sebe navzájem, rapuje 3. února 2021 11:07

Na vtipném videu se děti školního věku vyjádřily hned k několika otázkám týkajícím se Yzomandiase. Na začátek ale Seznam Televize natočila jejich první reakce, když rapera uviděly. „To, co zpívá, se vůbec nerýmuje. Je to prostě mluvení do rytmu,“ posteskl si jeden z chlapců. 

Domů
Sdílet
Diskuse