Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2021 19:01
Čas čtení 0:44
Jakub Paulík

Kočner si ve vězení „oblíbil“ mytí cel. Podle jeho advokáta jich vyčistil už několik

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

S rodinou se setkává jednou za měsíc.

Marek Para, advokát odsouzeného podnikatele Mariana Kočnera, se rozpovídal o jeho životě ve vězení, během kterého se mimo jiné věnuje úklidu cel. Nedávno Kočnera přesunuli do eskortní cely, která „byla znečištěna plivanci a zvratky“, řekl advokát pro SME, a tak si ji chtěl Kočner vyčistit. Podle advokáta už stihl umýt 4 až 5 cel.

S rodinou se může Kočner setkávat maximálně jednou za měsíc. Komunikace probíhá přes sklo a ne více než 2 hodiny. Para tvrdí, že se Kočner chová slušně, k dozorcům je prý „vstřícný“ a nemá problém fyzicky pracovat, ale v podmínkách slovenských věznic je to však prý problém.

Doporučeno
„Dal bych si obyčejnou colu,“ „volič je ho*no,“ věty z Gorily, které zlidověly, již mají zvukovou podobu. Bude někdo pykat? „Dal bych si obyčejnou colu,“ „volič je ho*no,“ věty z Gorily, které zlidověly, již mají zvukovou podobu. Bude někdo pykat? 16. října 2019 16:19
Domů
Sdílet
Diskuse