Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2021 12:44
Čas čtení 1:06
Tímea Krauszová

Měla jsem tři mrtvice a infarkt, zbývalo mi jen pár minut života, prozradila zpěvačka Demi Lovato v novém dokumentu

HUDBA
Uložit Uložené

Osmadvacetiletá hvězda poprvé promluvila o svém předávkování.

„Měla jsem tři mrtvice. Měla jsem infarkt. Doktoři říkali, že mi zbývalo pět až deset minut života,“ říká Demi Lovato v novém dokumentárním filmu Dancing With The Devil (Tanec s ďáblem). Poprvé od roku 2018 promluvila o své léčbě ze závislosti na drogách, dokument si budeš moci pustit na YouTube od 23. března 2021.

Předávkovala se do bezvědomí

Hvězda kanálu Disney, která později prorazila muzikály Camp Rock a odstartovala pěveckou kariéru, se staví do pozice ambasadorky za duševní zdraví už delší dobu. Lovato se v minulosti léčila i z poruchy příjmu potravy (léči se z bulimie) a kromě toho má i bipolární poruchu. 

V roce 2017 o své závislosti promluvila v dokumentárním filmu, o rok později dokonce vypustila singl Sober (Střízlivá), ve kterém prozrazuje, že po šesti letech opět propadla drogám. Jen o několik měsíců později přišla zpráva o jejím předávkování. V roce 2018 se předávkovala ve svém domě v Los Angeles až do bezvědomí, museli ji převézt do nemocnice.

Domů
Sdílet
Diskuse