Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2021 12:11
Čas čtení 1:05
Adam Novosad

Jen hlupák by nezvážil investici do Bitcoinu namísto držení hotovosti, prohlásil Elon Musk

NEWS
Uložit Uložené

Miliardář Elon Musk vnímá Bitcoin jako trochu méně hloupou možnost v porovnání s držením hotovosti.

Jeden z nejbohatších lidí světa Elon Musk na svém Twitteru pravidelně komentuje dění ve světě. V posledních měsících se rád vyjadřuje na téma kryptoměn, což vyvrcholilo oznámením, že automobilka Tesla, které Musk šéfuje, investovala 1,5 miliardy do největší kryptoměny –  Bitcoinu.

Ani samotný Musk není v investování do kryptoměn nováčkem, protože za uplynulé týdny vícekrát propagoval kryptomenu Dogecoin. Řada expertů nerozuměla, proč Musk nechal peníze automobilky Tesla vložit do nestabilní a často extrémně kolísající kryptoměny, na což nyní miliardář reagoval na Twitteru.

Doporučeno
Elon Musk je nejbohatším člověkem na světě Elon Musk je nejbohatším člověkem na světě 7. ledna 2021 17:26

„Činy Tesly přímo nereflektují můj názor. Mít nějaký Bitcoin, což je prostě méně hloupá forma likvidity než hotovost, je dostatečně dobrodružné pro společnost z S&P 500 (index 500 největších amerických společností, pozn. redaktora),“ konstatoval Musk na sociální síti.

Domů
Sdílet
Diskuse