Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2021 21:48
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Sci-fi Voyagers ti ukáže mladé lidi, kteří pijí, berou drogy, mají sex a zabíjí ve vesmíru

Sci-fi Voyagers ti ukáže mladé lidi, kteří pijí, berou drogy, mají sex a zabíjí ve vesmíru
Zdroj: Lions Gate Entertainment
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Drahé triky, známí herci, sci-fi tematika a ilegální radovánky. To je Voyagers.

Voyagers je sci-fi thriller režiséra Neila Burgera (The Illusionist, Limitless, Divergence). Kromě jiných herců si v něm zahrají i Colin Farrell, Tye Sheridan (Ready Player One), Lily-Rose Depp (dcera Johnnyho Deppa) či Fionn Whitehead (Dunkirk). Příběh se zaměří na 30 mladých inženýrů, kteří se vydají na misi s cílem kolonizovat a osídlit vzdálenou planetu. Po záhadném úmrtí jejich dozorce se ale rychle ocitnou v boji o vlastní životy.

Doporučeno
Teorie o WandaVision: Kdo je ve skutečnosti Scarlet Witch, jak do toho zapadají mutanti a uvidíme zcela jiného Visiona? Teorie o WandaVision: Kdo je ve skutečnosti Scarlet Witch, jak do toho zapadají mutanti a uvidíme zcela jiného Visiona? 28. února 2021 10:28


Zapomínají na pravidla, zkoušejí zakázané drogy, užívají si party, pijí a bijí se mezi sebou. Z poslušné komunity se rázem stává místo plné násilníků a nebezpečných teenagerů. Může za to i tajemná droga s názvem Blue, díky které procitnou na úrovni, o jaké ani nesnili. Z traileru je jasné, že nepůjde o pomalé či filozofické sci-fi.

Neonové barvy, tančení, drogy a akční scény lákají na docela zajímavý projekt, který má tendence stát se opravdu špatným, ale zároveň i skvělým sci-fi filmem. Neil Burger sice natočil skvělé Limitless či The Illusionist, ale v poslední dekádě se „zaskvěl“ filmem Divergence či remakem The Untouchables. Může to tedy dopadnout jakkoliv. Premiéra v kinech je naplánována na 9. dubna.

Domů
Sdílet
Diskuse