Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. března 2021 18:41
Čas čtení 0:33
Ondřej Jarůšek

Dorian vydává první track po opuštění labelu Blakkwood Records. Poslechni si novinku HIGH z chystaného alba

Dorian vydává první track po opuštění labelu Blakkwood Records. Poslechni si novinku HIGH z chystaného alba
Zdroj: Dorian
NEWS ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Poslechni si novinku s názvem HIGH.

Dorian vydává na svém youtubovém kanále první klip od opuštění labelu Blakkwood Records, pod kterým dosud působil. Nová skladba dostává název HIGH a hostuje na ní Psycho Rhyme, který rovněž z labelu odešel.

Label Blakkwood Records kromě zmíněné dvojice opustil také Grey256, jak však interpreti uvedli, jejich odchod není zapříčiněn žádnou aférou, prostě se jen chtějí vydat po vlastní ose.

„Domluvili jsme se tak s klukama, když za námi přišli s tím, že by si chtěli zkusit jít svojí cestou a každej fungovat sólo. A jak píše Dori ve svým postu, nerozcházíme se ve zlým, jen každej jde svojí cestou,“ okomentoval odchod kluků z labelu pro REFRESHER Lucas Blakk.

Doporučeno
Dorian, Psycho Rhyme a Grey256 končí v Blakkwood Records Dorian, Psycho Rhyme a Grey256 končí v Blakkwood Records 1. března 2021 17:40

Skladba HIGH, o jejíž produkci se postarali Specialbeatz & Jerrylee, je zároveň předzvěstí nového alba, které Dorian pro své posluchače chystá. Fanoušci si navíc již nyní mohou zakoupit nový merch, a to přímo na Dorianově e-shopu.

Domů
Sdílet
Diskuse