Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2021 14:30
Čas čtení 4:45
Dominik Vetrák

WandaVision byl jen začátek. Toto je 10 chystaných seriálů od Marvelu, které si zamiluješ ještě více

WandaVision byl jen začátek. Toto je 10 chystaných seriálů od Marvelu, které si zamiluješ ještě více
Zdroj: Marvel Comics/Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Marvel chystá více než 10 dalších seriálů. O čem budou a které hrdiny v nich uvidíme?

Na Disney+ je dostupná celá první série WandaVision. V pátek 19. března však začíná i druhý marvelácký seriál. Je jím Falcon and the Winter Soldier — a jak již název naznačuje, uvidíme v něm Sama a Buckyho.

Konkrétně se podíváme na děj po událostech Avengers: Endgame, přičemž se ukáží i další známé postavy z Marvel Cinematic Universe (dále jen MCU). Více se o minisérii dozvíš zde. My se dnes podíváme na 10 dalších seriálů, které Marvel právě dokončuje, natáčí nebo připravuje.

Doporučeno
WandaVision: Scarlet Witch má nový kostým a sílu, Vision se znovuzrodil a Quicksilver je falešný WandaVision: Scarlet Witch má nový kostým a sílu, Vision se znovuzrodil a Quicksilver je falešný 6. března 2021 10:40

1. Loki — červen 2021

V posledních dvou scénách v rámci Marvel Cinematic Universe Loki zemřel a následně jsme ho viděli, když Avengers cestovali zpět v čase a dostali jsme se tak do roku 2012. Loki byl tehdy vězněn, ale nešťastnou náhodou se k němu dostal Tesseract (Spage Gem), díky kterému se teleportoval pryč. A o tom bude minisérie s názvem Loki.

Změnou minulosti neovlivnil budoucnost, ale vytvořil alternativní realitu, v níž se události ve vesmíru změnily. Nevíme, zda ještě Lokiho uvidíme v původní dimenzi Marvelu, v níž Avengers vyhráli nad Thanosem. Víme však, že žije a někam se teleportoval. První záběry nám ukazují, že podstatnou část příběhu stráví jako vězeň organizace s názvem Time Variance Authority (TVA). 


Ta chrání časovou osu před hrozbami a velkými změnami. Mnohdy zasahovala například proti Kangovi, který neustále zkouší změnit chod dějin. Pokud jsi to nezachytil, tak Kang the Conqueror se objeví jako záporák ve filmu Ant–Man 3, kde ho ztvární Jonathan Majors ze seriálu Lovecraft Country. Asi to není náhoda, co myslíš? Důležitou postavou v TVA bude i člen organizace s tváří Owena Wilsona.

Zřejmě se budeme muset smířit s tím, že Loki se bude chovat jako Loki těsně po událostech prvních Avengers, neboť svůj charakterový vývoj a události dalších filmů v této verzi nezažil.

2. What If...? — léto 2021

Animovaný projekt má mít 23 kratších epizod, které se budou zabývat alternativními událostmi v MCU. Uvidíme tedy zombie Captain America, Peggy Carter jako Captaina Americu, T’Challu jako Star–Lorda a podobně (zřejmě půjde o poslední práci zesnulého Chadwicka Bosemana, kterou kdy uvidíme).

Dočkáme se i pár odlišných přechodů mezi filmy. V podstatě půjde o nevyužité nápady, scény z komiksů a vše, co by tvůrci chtěli vidět/dokázali by si představit jinak, ale nestalo se to.

3. Hawkeye — podzim 2021 

Clint Barton AKA Hawkeye si dal od superhrdinství pauzu, aby se mohl věnovat rodině. Vrátil se ve filmu Avengers: Endgame, aby bojoval za návrat svých milovaných. Zřejmě se však bude chtít vrátit do důchodu. Ještě předtím ale bude muset vychovat svého nástupce, kterým je teenagerka Kate Bishop.

Tu si zahraje skvělá Hailee Steinfeld. Na fotkách z natáčení si můžeš prohlédnout, jak přibližně bude vypadat. Jeremyho Rennera máme rádi, takže se na návrat jeho Hawkeye velmi těšíme. Jeho Clint/Hawkeye bude v seriálu zřejmě postupně přicházet o sluch.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hawkeye (@hawkeyeseries)

4. Ms. Marvel — 2022

Hlavní postavou je Kamala Khan, pákistánsko–americká teenagerka žijící v New Jersey. Ms. Marvel se v roce 2014 stala první muslimskou hrdinkou od Marvelu, která dostala svůj vlastní komiks. V minisérii od Marvel Studios a Disney+ bude první muslimskou hrdinkou.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 95761 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Kteří hvězdní režiséři natočí Ms. Marvel.
  • Ve kterém seriálu se možná vrátí Charlie Cox jako Matt Murdock/Daredevil ze seriálů od Netflixu.
  • Který skvělý herec si nejspíš zahraje Moon Knighta.
  • V jakém seriálu uvidíme Nicka Furyho.
  • Kdo bude nástupcem Iron Mana.
Domů
Sdílet
Diskuse