Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2021 21:26
Čas čtení 0:47
Viktor Kniš

Selena Gomez plánuje ukončit kariéru, cítí se nedoceněná

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Selena naznačila, že to s albem ještě jednou zkusí, a pak možná definitivně pověsí hudbu na hřebík.

Selena Gomez patří mezi hvězdy hudebního průmyslu, které si začaly pozornost médií i fanoušků užívat ještě před dovršením dospělosti. Z dětské hvězdy vyrostla kvalitní zpěvačka, která se však dlouhodobě potýká s problémy. Na několik let na hudbu zanevřela, protože se rozhodla postavit čelem svému duševnímu stavu. Pak se vrátila s albem Rare. Dnes však má Selena pocit, že není doceněna, a zvažuje, že kariéru pověsí na hřebík.

Doporučeno
Nováček s miliony zhlédnutí Wesome: Hype přišel možná moc brzo. EPčkem jsem testoval, jestli lidi zajímám já, nebo jeden můj song Nováček s miliony zhlédnutí Wesome: Hype přišel možná moc brzo. EPčkem jsem testoval, jestli lidi zajímám já, nebo jeden můj song 20. ledna 2021 12:18

Řekla to v rozhovoru pro Vogue, kde zároveň upřesnila, že ji nejvíce znepokojuje, že ji lidé neberou vážně. „Zažila jsem momenty, kdy jsem se sama sebe ptala, jaký to má smysl a proč to stále dělám,“ řekla 28letá Selena Gomez pro magazín.

Domů
Sdílet
Diskuse