Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2021 12:57
Čas čtení 0:39
Katarína Danková

Puma bojuje za práva žen upcyklovanými sportovními podprsenkami

NEWS PUMA
Uložit Uložené

Do 17. března se zapoj do tomboly a jedna z pěti originálních podprsenek může být tvá.

Newyorská návrhářka Nicole McLaughlin ve spolupráci se značkou Puma představila pět různých sportovních podprsenek na podporu organizace Women Win, která se věnuje posilování postavení žen na celém světě.

Upcyklované sportovní podprsenky jsou ručně vyrobené kousky z nepoužitých výrobků Puma, různých tkanin a jiného sportovního zboží. Podprsenky jsou stylové i funkční, vyrobené jsou v jedné velikosti. Dokonale se ale přizpůsobí každému hrudníku díky stahujícím patentům na zadní straně.

Doporučeno
Sebevědomá Selena Gomez pózuje v nových teniskách Puma Cali Star Sebevědomá Selena Gomez pózuje v nových teniskách Puma Cali Star 1. února 2021 18:51

Návrhářce v této unikátní kolekci jde o snahu podpořit rovnost pohlaví i ve sportu. Mezi jedinečný sortiment patří podprsenka vyrobená z kapsy na rukavice Puma Motorsport, z fotbalového míče, z chráničů, držáků na láhev s vodou či síťky vyrobené z basketbalové tašky.

Domů
Sdílet
Diskuse