Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2021 10:43
Čas čtení 0:50
Viktor Kniš

Justin Bieber vydává šesté sólové album Justice. Je lékem na utrpení a bolest, tvrdí autor

Justin Bieber vydává šesté sólové album Justice. Je lékem na utrpení a bolest, tvrdí autor
Zdroj: MEGA / Contributor
HUDBA
Uložit Uložené

Projekt Justice obsahuje 16 plnohodnotných skladeb a řadu hvězdných hostů.

Justin Bieber vydává avizované album Justice téměř přesně po roce od velkého návratu do hudebního průmyslu. Přestávku si dal z vlastní iniciativy poté, co přestal psychicky zvládat nátlak fanoušků i managementu v roce 2016. Dnes se zpěvák vrací zpět v plné síle, i když přiznává, že si prošel peklem.

O duševních chorobách během tohoto náročného období veřejně mluvil a v dokumentárním filmu z minulého roku odhalil, že mu kromě víry nejzásadnějším způsobem pomohla manželka Hailey.

Doporučeno
Justin Bieber vykradl banku, aby zachránil nemocnou přítelkyni. Sleduj adepta na klip roku Justin Bieber vykradl banku, aby zachránil nemocnou přítelkyni. Sleduj adepta na klip roku 5. března 2021 20:26

I samotný projekt Justice je podle autora o vzájemné pomoci v těžkých časech.

„V době, kdy je na této planetě tolik zla, všichni toužíme po uzdravení a spravedlnosti. Při tvorbě tohoto alba jsem si dal za cíl udělat hudbu, při níž se budou lidé cítit méně sami, protože utrpení a nespravedlnost mohou v lidech vyvolat pocit bezmocnosti,“ říká Bieber s tím, že právě hudba je podle něj skvělým způsobem, jak se spojovat .

Domů
Sdílet
Diskuse