Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2021 14:59
Čas čtení 0:49
Tereza Šnajdrová

„Vláda KSČM zneužila a odkopla.“ Širší vedení komunistů chce vypovědět toleranční smlouvu s ANO

„Vláda KSČM zneužila a odkopla.“ Širší vedení komunistů chce vypovědět toleranční smlouvu s ANO
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS ANDREJ BABIŠ KORONAVIRUS KSČM
Uložit Uložené

Širší vedení komunistů ve čtvrtek odpoledne přijalo usnesení, ve kterém doporučuje ukončit toleranci menšinové vlády ANO a ČSSD.

Máme toho dost,“ zní z výkonného výboru KSČM ke spolupráci s premiérem Andrejem Babišem (ANO). Širší vedení komunistů ve čtvrtek přijalo usnesení, které doporučuje ukončit toleranci menšinové vlády ANO a ČSSD, informuje CNN Prima News.

Doporučeno
Blatný: Když se lidi utrhnou z řetězu o Velikonocích, tak máme veliký průser Blatný: Když se lidi utrhnou z řetězu o Velikonocích, tak máme veliký průser 1. dubna 2021 9:59

Výkonný výbor ukládá zahájit dohadovací řízení s ANO nejpozději do konce příštího týdne. Zároveň vedení KSČM doporučuje ukončit spolupráci,“ je uvedeno v usnesení, které širší vedení KSČM jednomyslně přijalo. Vyjednávací tým komunistů by měl být tvořen z předsedy strany Vojtěcha Filipa, šéfa poslaneckého klubu Pavla Kováčika a poslance Stanislava Grospiče.

Domů
Sdílet
Diskuse