Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2021 17:56
Čas čtení 0:27
Viktor Kniš

DMX údajně utrpěl infarkt po předávkování drogami, je ve velmi vážném stavu

DMX údajně utrpěl infarkt po předávkování drogami, je ve velmi vážném stavu
Zdroj: TASR/AP
HUDBA
Uložit Uložené

Podle informací známého bulvárního deníku TMZ je populární raper ve vážném stavu a lékaři nevyloučili ani nejhorší scénář.

Známý americký raper DMX je podle informací bulvárního portálu TMZ ve špatném zdravotním stavu poté, co se údajně v pátek večer předávkoval drogami. Deník tvrdí, že rapera museli hospitalizovat kvůli infarktu a utrpět měl i poranění mozku.

Doporučeno
DMX zrušil všechny chystané koncerty a dobrovolně nastoupil do centra pro drogově závislé. Chce bojovat se svými démony DMX zrušil všechny chystané koncerty a dobrovolně nastoupil do centra pro drogově závislé. Chce bojovat se svými démony 13. října 2019 14:31

Jeden ze zdrojů deníku tvrdí, že lékaři zachytili aktivitu mozku, druhý uvádí, že DMX je momentálně ve vegetativním stavu. Tak či onak, prognózy lékařů zatím nejsou pozitivní a odborníci v newyorské nemocnici prý nevylučují ani nejhorší scénář.

Domů
Sdílet
Diskuse