Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2021 20:54
Čas čtení 1:06
Dominik Vetrák

Rychle a zběsile 9 jde do vesmíru. Sleduj šílený trailer plný akce se špatnými efekty

Rychle a zběsile 9 jde do vesmíru. Sleduj šílený trailer plný akce se špatnými efekty
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

F9 přijde do kin už v tomto létě. Sleduj nový trailer plný čerstvých záběrů.

Universal Studios si je zřejmě jisté, že letos v létě uvidíme Rychle a zběsile 9 (Fast 9) v kinech. Snímek má premiéru naplánovanou na 25. června, ale za poslední rok jsme se naučili, že data nemají žádný význam, a i když je nějaký blockbuster naplánovaný na další měsíc, zřejmě ho odloží. Je pravda, že lidé ztratili pocit nadšení a vůbec nejsou v euforii z blížících se premiér epických filmů.

Vše však nasvědčuje tomu, že se od tohoto léta začne filmový průmysl vracet do normálu. Jedním z hlavních tahounů bude i Rychle a zběsile 9. Nový trailer je toho důkazem. Vidíme šílenou akci, absolutně nereálné scény a fyzikální zákony odpočívající někde na dovolené.

Ale to je v pořádku. Přesně to máme na této sérii rádi. Je to hloupá, blockbusterová zábava za 200 milionů dolarů, se scénami, jaké nikdo jiný zřejmě v takovém formátu netočí. A zatím to vypadá docela slušně. Až na ty efekty.

Domů
Sdílet
Diskuse