Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2021 11:08
Čas čtení 1:04
Adam Novosad

Fu*k Jake Paul, skandovali diváci během zápasu UFC. Kontroverzní Youtuber mezitím v aréně provokoval bývalého bojovníka

Fu*k Jake Paul, skandovali diváci během zápasu UFC. Kontroverzní Youtuber mezitím v aréně provokoval bývalého bojovníka
Zdroj: Getty Images/Al Bello
SPORT
Uložit Uložené

Youtuber se na vlastní oči přišel podívat na souboje na akci UFC 261.

Akce UFC 261 v americkém městě Jacksonville se nesla ve znamení návratu fanoušků do publika. Arénu však nezaplnila jen běžná veřejnost, ale i několik významných osobností ze světa smíšených bojových umění a chybět nemohl ani kontroverzní youtuber Jake Paul, uvádí MMAFighting.

Ten minulý víkend po technickém knockoutu vyhrál v boxerském souboji nad bývalým bojovníkem UFC Benem Askrenem, a tak přišel provokovat přímo do arény. Youtubera si všimli lidé v hledišti, a tak se dokonce zaplněnou arénou během souboje Randyho Browna a Alexe Oliveiry ozýval pokřik „Fu*k Jake Paul“. Veřejnost tak jednoznačně vyjádřila svůj postoj k youtuberovi.

Doporučeno
Nenáviděný i milovaný MMA bojovník Vašek „Baba Jaga“ Mikulášek: Hejterům se směju, co dokázali oni? (Rozhovor) Nenáviděný i milovaný MMA bojovník Vašek „Baba Jaga“ Mikulášek: Hejterům se směju, co dokázali oni? (Rozhovor) 25. dubna 2021 14:12

Skandování však nebylo jediným momentem, ve kterém se objevilo jméno Jake Paul. Youtuber si během uplynulého týdne na sociálních sítích vyměňoval nadávky a provokace s několika osobnostmi MMA. Bývalý bojovník UFC Daniel Cormier se do něj opřel na Twitteru, na což se Jake Paul rozhodl zareagovat osobně.

Na Twitteru se objevilo video, v němž Cormier přišel až k místu, kde byl Jake Paul usazen, aby k němu promluvil se zdviženým prstem.

Komentátor Joe Rogan si potyčky všiml, ale Cormier ji okomentoval slovy, že Paula jen upozornil, aby si s ním nezahrával, nebo mu uštědří ránu do obličeje. Youtuber si však poučení od Cormiera nevzal k srdci, protože krátce po skončení akce se mu znovu vysmál na Twitteru.

Doporučeno
VIDEO: Hrozivé zranění na turnaji UFC. Bojovník si jedním kopem zlomil holenní i lýtkovou kost VIDEO: Hrozivé zranění na turnaji UFC. Bojovník si jedním kopem zlomil holenní i lýtkovou kost 25. dubna 2021 8:37

Domů
Sdílet
Diskuse