Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. května 2021 18:09
Čas čtení 1:01
Daniel Mikolášik

Známý youtuber téměř přišel o život: Na videu střílel ze sniperky, která mu explodovala v rukou.

Známý youtuber téměř přišel o život: Na videu střílel ze sniperky, která mu explodovala v rukou.
Zdroj: Pixabay/Military Material/voľne na použitie
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Kovové části pušky mu po výbuchu vystřelily přímo do obličeje.

Známý americký youtuber a expert na zbraně Scott DeShields Jr. téměř na kameru zachytil svou vlastní smrt. Tvůrce na téměř dvoumilionovém youtubovém kanále s názvem Kentucky Ballistics totiž ve videu zkoušel střílet z mimořádně silné pušky s velkými projektily, která mu nečekaně explodovala přímo v rukou, píše Unilad.

Doporučeno
Jon Mariánek znovu střílí do Karlose Vémoly: Prý máš bojovat s Marpem. Jestli prohraješ, tak si k mým milionům ani nepřičichneš Jon Mariánek znovu střílí do Karlose Vémoly: Prý máš bojovat s Marpem. Jestli prohraješ, tak si k mým milionům ani nepřičichneš 8. května 2021 16:26

Šlo o zbraň s názvem Serbu RN-50, která byla vyrobena ve spolupráci s youtuberem Royalem Nonesuchem, který se také zabývá střelnými zbraněmi a municí. Scott na videu několikrát vystřelil bez jakýchkoliv komplikací, když v jednom momentě mu po vystřelení puška doslova vybuchla a části z ní mu vystřelily přímo do obličeje.

Ve videu tvrdí, že zbraň používal už několikrát předtím, ale nikdy s ní neměl žádné problémy. Když šel vystřelit poslední střelu, cítil, že puška je příliš teplá, ale nevěnoval tomu větší pozornost. Právě při poslední střele však nakonec explodovala.

Exploze v čase 4:27

Po výbuchu mu z hlavy odletěla kšiltovka i brýle a spadl ze židle na zem. Zadní část pušky ho trefila přímo do obličeje. Následky výbuchu však byly mnohem vážnější. Museli ho dokonce hospitalizovat v nemocnici.

Na Instagramu později napsal, že kus kovu mu pronikl přes krk a roztrhl křeči žílu. Kovová část mu dokonce poranila pravou část plic, která se naplnila krví. Zlomil si přitom i několik kostí a také nos. Po výbuchu okamžitě oslepl na pravé oko a ztratil mnoho krve. Aktuálně se ze zranění zotavuje. Podle vlastních slov je nadšený, že se mohl vrátit zpět k životu, protože to celé mohlo dopadnout úplně jinak.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kentucky Ballistics (@kentuckyballistics)

Domů
Sdílet
Diskuse