Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2021 16:46
Čas čtení 0:46
Dominik Vetrák

Leonardo DiCaprio, Robert De Niro a Martin Scorsese natáčejí historický krimifilm o vraždách Indiánů, na jejichž území našli ropu

Leonardo DiCaprio, Robert De Niro a Martin Scorsese natáčejí historický krimifilm o vraždách Indiánů, na jejichž území našli ropu
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Snímek uvidíme na Apple TV+ někdy v průběhu příštího roku.

Leonardo DiCaprio právě natáčí s režisérem Martinem Scorsesem jejich už šestý společný projekt. Děje se tak po peckách jako Gangs of New York, The Aviator, The Departed, Shutter Island a The Wolf of Wall Street. Největším hercem kromě DiCapria bude ve filmu Robert De Niro.

DiCaprio a De Niro se již ve společném filmu setkali, šlo však jen o role, ve kterých spolu až tak mnoho času nestrávili. Poprvé si tedy zahrají bok po boku jako zkušení herci.

Doporučeno
Like House jsme probrali se specialistou na sociální sítě. Toto nám řekl Like House jsme probrali se specialistou na sociální sítě. Toto nám řekl 11. května 2021 17:00

Příběh vychází ze skutečných událostí a z knihy Davida Granna Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI. Odehrává se v 20. letech 20. století a popisuje sériové vraždy amerických indiánů z kmene Osage. Ty se začaly dít poté, co na jejich území objevili ropu. Šlo o jeden z prvních případů vraždy, na kterém pracovala FBI. Scénář napsal Eric Roth (A Star is Born).

Snímek údajně stál 200 milionů dolarů, a tak z jeho natáčení studio Paramount vycouvalo. Nakonec projekt zachránila společnost Apple, která Scorsesemu dodala potřebné finance a zajistila, že bude mít premiéru na Apple TV+. Killers of the Flower Moon tedy neuvidíme v kinech. Premiéry se dočkáme někdy v průběhu příštího roku.

 Killers of the Flower Moon
Zdroj: Apple TV+
Domů
Sdílet
Diskuse