Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2021 10:54
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson a Salma Hayek v novém filmu vraždí lidi na každém kroku

Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson a Salma Hayek v novém filmu vraždí lidi na každém kroku
Zdroj: Lionsgate Movies
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hitman's Wife's Bodyguard dorazí do kin už v červenci. Sleduj povedený trailer plný nových záběrů.

Hollywood naplno věří v otevření kin, a proto se postupně dočkáme stále většího množství premiér. Bohužel, naše kina zůstávají i nadále zavřená. Rádi bychom filmy podpořili v době, kdy to potřebují nejvíce. Doufáme, že stejně přemýšlejí lidé všude po světě a zajdou si do kina i na pokračování skvělé komedie The Hitman's Bodyguard, tentokrát v hlavní roli i se Salmou Hayek.

Doporučeno
Herečka Cara Delevingne prodává video o své vagině Herečka Cara Delevingne prodává video o své vagině 14. května 2021 13:17

Ta si zopakovala roli manželky postavy Samuela L. Jacksona, který je ve velkých problémech. Pokud mu postava Ryana Reynoldse nepomůže, bezpochyby zemře. Jenže bodyguard už chce nechat náročnou práci za sebou a vize dalšího zabíjení se mu vůbec nezamlouvá. Co se bude dít dál, ti prozradí trailer níže.

Kromě Sama Jacksona, Ryana Reynoldse a Salmy Hayek se můžeš těšit i na Morgana Freemana či Antonia Banderase v roli záporáka (Banderas si záporáka zahraje i v chystaném filmu Uncharted). Za režií a scénářem opět stojí Patrick Hughes s Tomem O'Connorem, stejně jako v případě jedničky. Premiéry v kinech se dočkáme 16. června.

Domů
Sdílet
Diskuse