Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2021 20:20
Čas čtení 0:43
Tímea Krauszová

Katy Perry v novém videu zpívá po boku Pokémona Pikachu. Je to její nejlepší kamarád, společně vzpomínají na staré časy

Katy Perry v novém videu zpívá po boku Pokémona Pikachu. Je to její nejlepší kamarád, společně vzpomínají na staré časy
Zdroj: Warner Bros. Pictures
HUDBA
Uložit Uložené

Novinka vznikla na výročí Pokémonů.

Popová hvězda Katy Perry v novince Electric zpívá o svém nejlepším příteli. Je po jejím boku už od začátku její kariéry, zažili spolu zlé i dobré období. Řeč je o Pokémonovi Pikachu. Ve videu, které režíroval Carlos López Estrada (režíroval i disneyovky Raya a poslední drak) si dnešní Katy s Pokémonem po boku zavzpomínají na své začátky a na průběh svého přátelství.

Doporučeno
John Wick Hex je nejlepší hrou ze světa Johna Wicka, kterou si zamilují akční nadšenci, ale i herní amatéři John Wick Hex je nejlepší hrou ze světa Johna Wicka, kterou si zamilují akční nadšenci, ale i herní amatéři 13. května 2021 17:30

Všechno nejlepší, Pokémoni

Video je součástí hudební série na oslavu 25. výročí jedné z nejkultovějších videoher a anime v historii. Výročí Pokémonů oslavil už i Post Malone, který měl během svého virtuálního koncertu speciálního hosta Gyaradose. Ve videu přes zpěváka přeskočí uprostřed koncertu.

Katy Perry je další ze série známých tváří, která bude s Pokémony při oslavách spolupracovat. Oslavy by však měly zahrnovat nejen novou hudbu, ale i jiné formáty, které budou věnovány hrám i seriálu.

Spojení herního a hudebního průmyslu není novinkou. Pandemie prakticky zhatila jakékoliv koncerty a online akce byly pro hudebníky možností, jak i nadále tvořit. Loni měl například ve Fortnite několik koncertů Travis Scott, Lil Nas X vystoupil na Robloxu a v Minecraftu se konal hudební festival, připomíná Verge.

Domů
Sdílet
Diskuse