Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. května 2021 10:23
Čas čtení 0:40
Tereza Šnajdrová

Anonym opět vyhrožuje útokem na nespecifikovanou školu

Anonym opět vyhrožuje útokem na nespecifikovanou školu
Zdroj: Policie ČR
NEWS
Uložit Uložené

Policie je v pozoru a pátrá po autorovi výhružky.

Policie během čtvrtečního večera přijala oznámení od anonyma, který vyhrožuje útokem na nespecifikované mateřské a základní školy. Kvůli útoku, k němuž by mělo dojít během čtvrtka či dnešního dne, museli policisté přijmout preventivní opatření a snaží se vypátrat autora výhružky. Obdobnou hrozbou se kriminalisté zabývali již před dvěma týdny, informuje Extra.

Doporučeno
V neděli se otevře očkování pro občany nad 35 let. Víme, kdy přijdou na řadu i další skupiny V neděli se otevře očkování pro občany nad 35 let. Víme, kdy přijdou na řadu i další skupiny 21. května 2021 7:50

NCOZ se intenzivně zabývá opětovnou anonymní výhrůžkou o připravovaném útoku, tentokrát na nespecifikovanou školu. Přijali jsme preventivní opatření (veřejná i skrytá) v součinnosti s krajskými ředitelstvími policie. Vyvíjíme maximální úsilí směřující k vypátrání autora výhrůžky,“ potvrdil mluvčí Národní centrály proti organizovanému zločinu Jaroslav Ibehej.

Domů
Sdílet
Diskuse