Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. května 2021 22:14
Čas čtení 0:46
Dominik Vetrák

Henry Cavill si zahraje Highlandera v novém filmu od režiséra Johna Wicka

Henry Cavill si zahraje Highlandera v novém filmu od režiséra Johna Wicka
Zdroj: Twentieth Century Fox/Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nový Highlander se připravuje již několik let a půjde o nekompromisní rating R, čili krvavý film pro dospělé.

Henry Cavill si zahraje v nové verzi slavného fantasy příběhu Highlander.

Restart Highlandera se plánuje již téměř 10 let. Několika tvůrcům se to však nepodařilo. Zatím posledním je Chad Stahelski, který se projektu upsal už před 5 lety, když jsme o tom psali jako o hotové věci. Ačkoliv natáčení nezačne ani po 5 letech od původní zprávy, dnes už máme aspoň potvrzeno, že se věci hýbou správným směrem a filmový restart skutečně vznikne.

Doporučeno
Recenze: Army of the Dead Recenze: Army of the Dead 22. května 2021 13:10

Není známo, zda Cavill ztvární novou postavu, nebo původního Highlandera a o čem přesně restart bude. Vzhledem k tomu, že se režie chopí režisér Johna Wicka, můžeme počítat s tím, že minimálně akční scény budou obdivuhodné. Cavill už má navíc zkušenosti s bojem mečem, neboť hraje Zaklínače v populárním seriálu od Netflixu.

Pokud se za poslední roky nic nezměnilo, snímek bude s ratingem R, bude tedy krvavým filmem pro dospělé. Materiál si to i žádá. V původních filmech byl hlavním hrdinou Connor MacLeod (Christopher Lambert), nesmrtelný bojovník ze skotských vysočin.

Toho mohl zabít jen jiný nesmrtelný – tak, že mu jedním efektním švihem setne hlavu. Po celá staletí zuří mezi těmito nadanými lidmi nelítostný souboj. Souboj o Cenu (The Price), která čeká na posledního nesmrtelného.

Domů
Sdílet
Diskuse